Заказ обратного звонка

Вкажіть ім'я та номер телефону

Заказ обратного звонка

Менеджер свяжется с Вами в ближайшее время.

Ошибка

Неправильно введена капча

У цій статті мова піде про текстуровані нитки - нитки для пошиття трикотажних виробів. Коли потрібно знайти таку нитку, у пошуковику часто шукають: нитка для трикотажу, трикотажна нитка, нитка для пошиття трикотажу, чим шити трикотажні тканини, білизна, текстурована нитка.

Наш асортимент продукції пропонує Вам різноманіття ниток різної товщини при величезному виборі кольору. Вам потрібна допомога при виборі відповідних ниток? - Без проблем! Зв'яжіться з нами, і ми із задоволенням допоможемо Вам. З усього розмаїття артикулів, ми виберемо нитку, яка підходить для Ваших виробів і вирішимо Ваші швейно-технологічні складності.

Коли потрібно знайти таку нитку, в пошуковику часто шукають: нитка для трикотажу, трикотажна нитка, нитка для пошиття трикотажу, чим шити трикотажні тканини, білизна, текстурована нитка.

Найчастіше неякісні текстуровані нитки називають "пушок", "ватка" тощо. Так відбувається тому, що на зовнішній вигляд вони мають вигляд слабо скручених або ж зовсім некручених ниток. Некручені текстуровані нитки вирізняються своєю особливістю вбирати пил, розшаровуватися, важко втягуються в голку, можуть обриватися під час роботи. На автоматах взагалі показують непередбачуваний результат. Зазвичай такі нитки виробляють з неякісної сировини і відрізняються вони низькою ціною.

Підкручені ж текстуровані нитки, навпаки, зручні та надійні в процесі роботи. Виготовляються ці нитки з якісних поліефірних волокон, структура яких змінена шляхом додаткової обробки. Ці нитки вирізняються хорошою розтяжністю, м'якістю і високою пружністю. Завдяки ретельній фінальній обробці артикул Alterfil AB120 з успіхом може використовуватися і в якості голкової нитки.

    ДОСТАВКА

    • Оплата за безготівковим розрахунком
    • При отриманні на складі Нової Пошти
    • При отриманні кур'єру за адресою

    ОПЛАТА

    • Оплата за реквізитами 
    • При отриманні на складі Нової Пошти

    Контакти

    • Україна, Київ
    • ул. Здолбунівська 7Д
    • +38 067 468 12 98
    • Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.